معماری
خانه / مدارک ویزای کانادا

مدارک ویزای کانادا

چک لیست مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی single  (شش ماهه)، multiple  (دو سال)
همانطور که قبلا گفته شد، مدارک هر نفر بسته به شرایط شغلی و نوع ویزای درخواستی، متفاوت می باشد. اما در اینجا سعی کردیم فهرستی از مدارکی که در اکثر موارد، بین تمامی متقاضیان مشترک می باشد، تهیه کنیم:
کپی تمام صفحات پاسپورت
ترجمه شناسنامه
نامه ی تمکن مالی یا گردش حساب شش ماهه
مانده حساب بانکی با حداقل ۴۵ – ۵۰ میلیون تومان
تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (IMM5257E  – application form)
تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (  IMM5645E – family information)
یک قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵
ارائه ی ترجمه سند ملکی
ارائه ی ترجمه مدرک شغلی (برای صاحبین مشاغل جواز کسب لازم است، اما برای کارمندان نامه ی اشتغال به کار و فیش حقوقی باید ارائه شود. )
ارائه مدارک مالیاتی و بیمه
رزرو هتل و بلیط (اختیاری)
دعوتنامه (اختیاری)   در صورت وجود باید مدارک شخص دعوت کننده هم در مدارک لحاظ شود.
ترجمه سند ازدواج

تلفن های تماس: ۸۶۰۸۳۱۶۰- ۸۶۰۸۳۱۹۸- ۸۶۰۸۳۴۸۶

تلفن های تماس: ۰۹۳۷۶۴۵۹۱۰۸ – ۰۹۱۰۷۶۷۰۸۳۰

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله  (Supervisa):

ویزای ۵ ساله در اصل ۱۰ ساله بوده اما با توجه به اعتبار در نظر گرفته شده برای پاسپورت های ایرانی ( ۵ سال ) مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی ۵ ساله لحاظ می شود. افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده (permanent Cart) PR یا مقیم کانادا(citizen) ) باشد. دارنده ی این نوع ویزا در هر بار ورود، اجازه ی اقامت تا سقف دو سال را دارا خواهد بود .معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند. برای دریافت ویزای پنج ساله علاوه بر مدارک فوق الذکر لازم است که:
– مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا
– ارزشیابی مالی فرد مقیم در کانادا
– T4
– گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا
– بیمه یک ساله برای متقاضی ارائه شود.

تلفن های تماس: ۸۶۰۸۳۱۶۰- ۸۶۰۸۳۱۹۸- ۸۶۰۸۳۴۸۶

تلفن های تماس: ۰۹۳۷۶۴۵۹۱۰۸ – ۰۹۱۰۷۶۷۰۸۳۰